search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:16
MENU CLOSE

Καμμένος: Χαφιές ο Παπαδημούλης – Έχει χαρά που δίνει τη Μακεδονία ο Μπαλαούρας – «Προκαλείς προβλήματα» η απάντηση (Video)

29.01.2018 09:39
Καμμένος: Χαφιές ο Παπαδημούλης - Έχει χαρά που δίνει τη Μακεδονία ο Μπαλαούρας – «Προκαλείς προβλήματα» η απάντηση (Video) - Media

 

Σε οριακό επίπεδο βρίσκεται η σύγκρουση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, με αφορμή το Σκοπιανό.

Μπροστάρης στο θέμα από την πλευρά του μικρού κυβερνητικού εταίρου έχει αναδειχθεί ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος με εμπρηστικές δηλώσεις δημιουργεί κλίμα αντιπαράθεσης με τους Συριζαίους συναδέλφους του.

Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή δεν δίστασε να αποκαλέσει «χαφιέ» τον Δημήτρη Παπαδημούλη και να επιτεθεί στον Μάκη Μπαλαούρα διερωτώμενος αν «έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία».

«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» είπε στον ΑΝΤ1.
Ο Δημήτρης Καμμένος, μάλιστα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν συμφωνούν «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στην Ευρωβουλή. Συμφωνείτε με το φακέλωμα; Θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες;».

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρεται σε email που φέρεται να έστειλε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε συναδέλφους του στο Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο περιέχει φωτογραφίες της Εύας Καϊλή από το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη θέση του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι υπερήφανος και δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι καλά υπολογισμένη εθνικά».

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του», ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Παπαχριστόπουλου: «η εμπειρία μου από την συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, είναι εργατικοί, διαβασμένοι, υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, αλλά θα πω ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος, πολιτικοποιημένο άτομο με σωστές θέσεις στη Βουλή».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:15