search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:44
MENU CLOSE

Χρηστίδης: Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συγκυβερνήσει άλλο με τους ΑΝΕΛ, τότε θα πάμε σε εκλογές

29.01.2018 16:01
Χρηστίδης: Kανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για τη συμφωνία του Eurogroup - Media

 

Δεν μας αφορούν τα παιχνίδια τακτικισμών που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τις κομματικές εφημερίδες, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ , Παύλος Χρηστίδης στο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Να ξέρει ο κύριος Τσίπρας ότι εφόσον δεν μπορεί να συγκυβερνήσει άλλο με τους ΑΝΕΛ τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές. Είναι δύσκολοι οι χωρισμοί αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σε εμάς δεν θα βρει πρόθυμους συμπαραστάτες».

Ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε για την ουσία της λύσης στο όνομα της ΠΓΔΜ πως «αν δεν υπάρξει πλήρης, οριστική και εγγυημένη λύση σε όλα τα ζητήματα που εγείρουν αλυτρωτισμό δεν θα συναινέσουμε. Κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί την θέση μας. Δεν θα δεχτούμε “σαλαμοποίηση” του θέματος».

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έχει αλλάξει στάση μέσα σε 15 μέρες και αυτό οι Έλληνες πολίτες το κρίνουν ενώ επέκρινε και τις «ακραίες φωνές δεν βοηθούν την χώρα να λύσει τα εθνικά της θέματα και το λαό να προχωρήσει ενωμένος. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24