search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:58
MENU CLOSE

«Κλείνει στην Σαμπντόρια ο Κουρμπέλης»!

29.01.2018 18:30
«Κλείνει στην Σαμπντόρια ο Κουρμπέλης»! - Media

 

 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Σαμπντόρια για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη και οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από την συμφωνία έναντι 1.5 εκατομμυρίου και 20% ποσοστό μεταπώλησης για το «τριφύλλι».

Η Σαμπντόρια είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος βρίσκεται στην βιτρίνα του Παναθηναϊκού για πωλήσεις, ώστε να βγει η χρονιά μετά το… κανόνι του Γιάννη Αλαφούζου. Οι Ιταλοί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους» και σύμφωνα με δημοσίευμα οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα SampNews24 «σήκωσε» αποκλειστικές πληροφορίες και αναφέρει πως ο Κουρμπέλης είναι κοντά στην ομάδα της Γένοβας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σαμπντόρια προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ και παραχωρεί επίσης στο τριφύλλι ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56