search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33
MENU CLOSE

Κληρώνει η επόμενη φορολοταρία

29.01.2018 20:23
Σήμερα το απόγευμα η νέα κλήρωση της φορολοταρίας - Media

 

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα διενεργηθεί απο την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η τρίτη λοταρία των αποδείξεων με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου του 2017 και απο την οποία, θα προκύψουν 1.000 τυχεροί οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 1.000 τυχερούς. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Ως γνωστόν, ο αριθμός των λαχνών που δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος καθορίζεται με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του πλαστικό χρήμα.

Πιο αναλυτικά:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Πηγή: Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33