28/02/2020 03:51:56

Το γεύμα Παυλόπουλου - Καραμανλή στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού και τι συζήτησαν

Το γεύμα Παυλόπουλου - Καραμανλή στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού και τι συζήτησαν - Media

 

Μαζί γευμάτισαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλοπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, οι οποίοι διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Όπως αναφέρει το newsbomb, την προπερασμένη Κυριακή, ο Πρόεδρος έφτασε στο σπίτι του Κ. Καραμανλή γύρω στις 2 το μεσημέρι, κατευθείαν απ’ την Προεδρία όπου είχε διάφορα ραντεβού, ενώ η Σίσσυ Παυλοπούλου είχε φτάσει νωρίτερα.

Στο τραπέζι πάντως κάθισαν… έξι, αφού εκτός απ’ τα ζεύγη Παυλόπουλου και Καραμανλή ήσαν εκεί και τα δίδυμα του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, που ήδη έχουν γίνει 15 χρονών.

Μάλιστα ο Αλέξανδρος είναι… φανατικός θαυμαστής του Πρ. Παυλόπουλου και του έκανε πολλές ερωτήσεις για τις δραστηριότητές του!

Ο Πρόεδρος απαντούσε πρόθυμα, αν και ο πατέρας του Αλέξανδρου τον προέτρεπε να είναι… φειδωλός, γιατί φοβάται διαρροές απ’ το γιό του!

Φυσικά ενδιαφέρον είχε και η συζήτηση μεταξύ Παυλόπουλου και Καραμανλή, που περιελάμβανε και πολιτική αλλά και «χαλαρά» θέματα. Άλλωστε εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη και το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, για το Σκοπιανό…

Ακολούθησε… απογευματινός καφές και γύρω στις 6 το απόγευμα το Προεδρικό ζεύγος αναχώρησε. Ο Πρόεδρος για το γραφείο του και η Σίσσυ Παυλοπούλου για το σπίτι.

Ήταν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον γεύμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.