search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:35
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν: Τρώει ζωντανά σκουλήκια και ακρίδες και… ξετρελαίνεται! (Video)

30.01.2018 12:34
Νικόλ Κίντμαν: Τρώει ζωντανά σκουλήκια και ακρίδες και… ξετρελαίνεται! (Video) - Media

 

Ένα κρυφό της… ταλέντο αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν στο τελευαταίο βίντεο του Vanity Fair «Secret Talent Theatre, αφήνοντας άφωνουν όλους όσοι είδαν το θέαμα…

Η διάσημη ηθοποιός τρώει ζωντανά έντομα και μάλιστα, το απολαμβάνει!

Συγκεκριμένα, το γεύμα της αποτελείται από τέσσερα πιάτα: Ζωντανά σκουλήκια τα οποία χαρακτηρίζει ως «υγρά, σαν τσίχλες» δηλώνοντας αδυναμία να περιγράψει με ακρίβεια τη γεύση τους», κάμπιες στις οποίες αποδίδει μια «φρουτώδη γεύση», γρύλους τους οποίους παρομοιάζει σαν «τριχωτό καρύδι» και με μια γεύση που η ίδια δεν έχει ξαναδοκιμάσει και τέλος, τηγανιτές ακρίδες, τις οποίες η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αυτά είναι καταπληκτικά… εξαιρετικά»!

Κάποια στιγμή μάλιστα, δηλώνει περήφανα: «Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρώνε έντομα και εγώ είμαι ένα μία από αυτούς».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26