search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Eίπε «ναι» στην ΑΕΚ ο Μπεμπέ – Στην τελική ευθεία για συμφωνία και με Έιμπαρ

30.01.2018 17:25
Bebe Rexha: Είμαι διπολική και δεν ντρέπομαι πια για αυτό - Media

 

Σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, για την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου αριστερού εξτρέμ Μπεμπέ, από την Έιμπαρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη και σε όλη την διάρκεια της μέρας, από την ΑΕΚ γίνονται προσπάθειες να κλείσει και η συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς, με την διοίκηση της Έιμπαρ.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συζητήσεις που είναι σε πολύ καλό σημείο και με την διοίκηση της βασκικής ομάδας και για αισιοδοξία στην ΑΕΚ πως ο παίκτης μπορεί να είναι και αύριο Τετάρτη στην Αθήνα.

Ο Μπεμπέ (Τιάγκο Μανουέλ Ντίας Κορέια), έγινε διάσημος το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον πήρε σε ηλικία 20 ετών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γκιμαράες.

Ο ύψους 1.90 ποδοσφαιριστής που παίζει βασικά στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας και τελικά επέστρεψε το 2013 στην πατρίδα του, πρώτα για την Ρίο Άβε και μετά για την Πάσος Φερέιρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:58