search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:15
MENU CLOSE

Μεξικό: Επτά ακρωτηριασμένα πτώματα βρέθηκαν πεταμένα σε αυτοκινητόδρομο

31.01.2018 08:10
Μεξικό: Επτά ακρωτηριασμένα πτώματα βρέθηκαν πεταμένα σε αυτοκινητόδρομο - Media

 

Τα ακρωτηριασμένα πτώματα επτά ανθρώπων βρέθηκαν από τις Αρχές μέσα σε πλαστικές σακούλες την Τρίτη πλάι σε αυτοκινητόδρομο στη νότια μεξικανική Πολιτεία Γκερέρο, επίκεντρο της καλλιέργειας οπιοπαπαρούνας, όπου εξάλλου αντίπαλες συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος συγκρούονται για τον έλεγχο εδαφών, δικτύων εκβίασης, κυκλωμάτων απαγωγών και διακίνησης ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις πολιτειακές αρχές ό,τι απέμεινε από τα επτά θύματα –έξι άνδρες και μια γυναίκα, που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί– βρέθηκε μέσα σε περίπου 15 πλαστικές σακούλες αφημένες πλάι στον δρόμο στην μικρή πόλη Τσιλάπα, 290 χιλιόμετρα νότια της μεξικανικής πρωτεύουσας.

Στην Πολιτεία Γκερέρο βρίσκεται το παραθαλάσσιο θέρετρο Ακαπούλκο, ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Μεξικού, που όμως πλέον κατατάσσεται μεταξύ των πόλεων όπου διαπράττονται οι περισσότερες ανθρωποκτονίες στον κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14