search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:19
MENU CLOSE

Ντόρα αδειάζει Αδωνι που δεν θέλει τον όρο Μακεδονία: «Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν η Σίντι Κρόφορντ»

31.01.2018 11:00
Ντόρα αδειάζει Αδωνι που δεν θέλει τον όρο Μακεδονία: «Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν η Σίντι Κρόφορντ» - Media

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 και τον Γιώργο Κουβαρά έδωσε η πρώην Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπεραμύνθηκε της σύνθετης ονομασία erga omnes αλλά εφόσον υπάρξουν αλλαγές σε όλα τα άλλα -Σύνταγμα ΠΓΔΜ, αλυτρωτισμός κ.λπ.

«Σύνθετη ονομασία που εμπεριέχει το όνομα ‘Μακεδονία’ υπό την προϋπόθεση ότι θα υλοποιηθούν όλα τα υπόλοιπα. Όποτε και να ψάξετε δηλώσεις δικές μου από το 1990 μέχρι σήμερα, λέω την ίδια κουβέντα», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Προειδοποίησε δε πως «εάν το FYROM αλλλάξει με άλλο όνομα και η κατάσταση παραμείνει ως έχει, έχουμε υποστεί εθνική ήττα», είπε.

Ερωτηθείσα για την άποψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία λένε «όχι» σε οποιαδήποτε πρόταση εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία» η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε:  «Και εγώ θα ήθελα να ήμουν η Σίντι Κρόφορντ, ειλικρινά…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18