18/02/2020 02:46:07

Στ. Θεοδωράκης: «Σημασία έχει το σύνολο της λύσης»

Στ. Θεοδωράκης: «Σημασία έχει το σύνολο της λύσης» - Media

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος σε εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση» δήλωσε ότι «το Ποτάμι δεν είναι με την κυβέρνηση, δεν είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι με την πατρίδα. Γι'αυτό πολεμάμε».

Ο κ. Θεοδωράκης, σχετικά με τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επεσήμανε ότι μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είπε πως ένα όνομα σε σλαβική διάλεκτο, μια λέξη, θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση. «Σημασία όμως έχει το σύνολο της λύσης. Δεν είναι μόνο το όνομα. Είναι και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν για όλα τα θέματα που εκκρεμούν, όπως για τα σχολικά βιβλία που δίνουμε μεγάλη σημασία και για το σύνταγμα», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραυρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών, με θέμα, «Κοινό περί δικαίου αίσθημα Vs. Κράτος δικαίου - Το δύσκολο τρίγωνο: Δικαιοσύνη - Κοινή Γνώμη - Πολιτική», το απόγευμα στο ξενοδοχείο King George.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.