search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Μυστήριο με τηλεοπτική παρουσία του Μπερλουσκόνι

31.01.2018 20:03
Ο Μπερλουσκόνι νίκησε τον κορωνοϊό: «Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου» - Media

 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα πάρει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία είχε προγραμματισθεί να τον φιλοξενήσει την Τετάρτη το βράδυ, με την εφημερίδα La Repubbica να κάνει λόγο για «προβλήματα με την πίεση» του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού. Ο ίδιος όμως το διαψεύδει.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica, o πρώην Καβαλιέρε τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει προβλήματα με αυξομειώσεις της πίεσης και στρες.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι συνεργάτες και γιατροί του Μπερλουσκόνι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική για λίγες ημέρες, προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Μαρτίου.

Ο ίδιος κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός, όμως, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, ότι «είναι μια χαρά στην υγεία του». Υπενθυμίζεται ότι πριν δυο χρόνια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείου του Μιλάνο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά παίρνει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία και το κόμμα του, Φόρτσα Ιτάλια, λαμβάνει το 16% της πρόθεσης ψήφου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:31