search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Κίνηση – ματ: H πιο αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ επιστρέφει με τον ίδιο παρουσιαστή!

31.01.2018 20:42
Σκληρή απάντηση της ΕΡΤ στον Αμβρόσιο: Κατέταξε τον εαυτό του στους εραστές ενός νέου «μαύρου» - Media

 

Είναι η εκπομπή που αποτέλεσε κομμάτι της ιστορίας της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η παιδική εκπομπή που συντρόφευσε γενιές και γενιές λιλιπούτειων τηλεθεατών επιστρέφει στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.gr,  η εκπομπή «Ουράνιο Τόξο» επανέρχεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης με τον ίδιο παρουσιαστή. Η εκπομπή με τον Χρήστο Δημόπουλο παιζόταν από το 1986 μέχρι το 1989 και από το 2001 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2013.

Από την εκπομπή «παρέλασαν» πολλά μικρά παιδιά που με την αθωότητά τους τραβούσαν τα βλέμματα. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τον μικρό Γιωργάκη που επανήλθε πρόσφατα στην επικαιρότητα με την ατάκα «Έκλαψα λίγο όμως έκατσα» που έγινε viral σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Η θρυλική εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει και θα συντροφεύσει και πάλι μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: dailymedia 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30