search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:23
MENU CLOSE

Κλείνει στη Λας Πάλμας ο Εμενίκε

31.01.2018 21:33
Διαψεύδει δημοσιεύματα ο Εμενίκε: Είναι ψέματα ότι απειλούν τη ζωή μου οπαδοί του Ολυμπιακού - Media

 

Τελειώνει και ο Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό. Παρά το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό επιθετικό που δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους» για το υπόλοιπο της σεζόν, η… σανίδα σωτηρίας φαίνεται πως βρίσκεται στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, η Λας Πάλμας είναι η ομάδα που λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου προχωράει το θέμα της απόκτησής του, έχοντας καταθέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας πρόταση για δανεισμό του 30χρονου φορ.

Το τελευταίο ρεπορτάζ από την Ιβηρική και την ιστοσελίδα udlaspalmas.net που ασχολείται με τα θέματα της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, τονίζει ότι απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί επισήμως ο δανεισμός του Εμενίκε, ενώ την ίδια ώρα ο Ισπανός ρεπόρτερ Μοϊσές Ροντρίγκες μετέφερε μέσω social media την πληροφορία ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στα γραφεία του Ολυμπιακού για να κλείσει το θέμα.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ, κατά την παρουσίαση της ενός άλλου Νιγηριανού διεθνή επιθετικού, του 22χρονου Ογκενεκάρο Ετεμπό ο οποίος αποκτήθηκε από την πορτογαλική Φεϊρένσε, σχολίασε για το θέμα του Εμενίκε: «Έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα και το να περιμένουμε τις τελευταίες ώρες είναι πάντα ένα ρίσκο. Όμως ναι, είναι μια από τις περιπτώσεις που δουλεύουμε».

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:21