search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:21
MENU CLOSE

Πάνος Σκουρλέτης: Δεν μας χαροποιεί η στάση των ΑΝΕΛ

01.02.2018 11:32
skourletis-1.jpg

Για τα συλλαλητήρια αλλά και τη στάση των ΑΝΕΛ στο Ονοματολογικό τοποθετήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι «όταν υπάρχει μια λαϊκή κινητοποίηση και είναι μεγάλη οφείλεις να την προσμετράς»

Όπως διευκρίνισε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον real fm και απαντώντας στο ερώτημα, αν η στάση των ΑΝΕΛ θα αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων  «προφανώς δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί ότι έχει διαφορετική  προσέγγιση (σ.σ ο μικρός εταίρος). Και πρέπει να κοιτάμε και την ένταση. Διαφορετικά τα λέει ο κ. Δ Καμμένος και διαφορετικά τα λέει το κόμμα των ΑΝΕΛ», σημείωσε. Ενώ για το αν ο Πάνος Καμμένος θα μπορεί να είναι υπουργός Άμυνας, παρότι διαφωνεί σε ένα τέτοιο ζήτημα είπε λακωνικά: «αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο κ. Καμμένος»!

«Δεν μπορούμε να πάμε σε οριακές συναινέσεις»

Κληθείς να απαντήσει στο πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στη Βουλή, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «τα εθνικά ζητήματα πρέπει να τα προσεγγίζουμε στη βάση ευρύτερων συναινέσεων και πλειοψηφιών. Είναι προϋπόθεση να βρούμε λύση . Δεν μπορούμε να πάμε με οριακές συναινέσεις σε αυτό το θέμα. Έχει σημασία ποια πολιτικά κόμματα θα την στηρίξουν, πως θα τοποθετηθούν και από το εσωτερικό των κομμάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:20