search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Βαρδή-Ψωμιάδη: Απαξιώ, δεν μπορώ καν να απαντήσω (Video)

01.02.2018 16:03
«Έξι χρόνια μπαμπά…»: Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του  - Media
 
Ο Γιάννης Βαρδής ξέσπασε προ ημερών για τη διαφήμιση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε με δηλώσεις στο Epsilon TV.
 
Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στον ΣΚΑΪ, είπε λίγα πράγματα, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στη συγκεκριμένη διένεξη.
 
«Απαξιώ, βασικά, και δεν μπορώ να απαντήσω καν, γιατί απαντώ μόνο σε ανθρώπους που εκτιμάω. Είναι τόσο απλά τα πράγματα… Μπορεί να είμαι ένας άνθρωπος πράος, εντάξει, είμαι και λίγο των άκρων, όσοι τουλάχιστον με ξέρουν, το γνωρίζουν καλά αυτό.
 
Έχω στιγμές εξάρσεων, αλλά έχω λόγο. Και κάποιες φορές, καλώς ή κακώς, πιθανότατα κακώς γιατί σχολιάζομαι, θέλω να το μοιράζομαι. Εννοώ ότι έχω άποψη και θέλω να την πω. Η διαφήμιση είναι εξαιρετική, όσον αφορά τους ανθρώπους που την έφτιαξαν και την ιδέα που είχαν.
 
Στα μάτια μου τον είχα σαν κάτι πολύ πιο σοβαρό, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Αλλά δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο γιατί δεν υπάρχει και λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:21