20/01/2021 15:13:48
5.2.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη - Media

Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι, 1-2-2018

Μιλώντας περί τα Σκοπιανά στην κυρία Σία Κοσιώνη ο Αμερικανός πρέσβης, κ. Τζέφρυ Πάιατ, εξέφρασε παρεμπιπτόντως την ανησυχία του για τυχόν ατύχημα στο Αιγαίο!

Τυχαίο!

Άλλωστε οι Αμερικανοί δεν ασκούν έμμεσες πιέσεις στην Ελλάδα, ασκούν άμεσες...                        

Μάλιστα η ανησυχία του καλού πρέσβη εδράζεται στο πολύπλοκον και το κάργα σοφιστικέ των οπλικών συστημάτων που διαθέτουν οι δύο χώρες.

Το βάρος των οποίων έχουμε πληρώσει στους Αμερικανούς με χρυσάφι εμείς, και με αίμα (των άλλων) η Τουρκία…

Πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο κ. Τζέφρυ Πάιατ κρατά ίσες αποστάσεις από τα εκατέρωθεν βάσκανα όπλα, όχι όμως και από τους χειριστές τους…

Μια  χαρά πάμε! No flags, no troops, no Greece…

Είναι πιθανόν η άποψη Δημήτρη Καμμένου για χαφιεδισμούς του κ. Δημήτρη Παπαδημούλη να συσφίγγει τις σχέσεις των δύο κομμάτων. Για αυτό άλλωστε και ο κ. Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε ενθέρμως στην «έντιμη συμφωνία» που έχει κάνει με τον Τσίπρα.

«Οι Εντιμότατοι Φίλοι μας» που θα λέγαμε κι εμείς, αν δεν είχαμε χάσει τη μιλιά μας…

Κάθε χρόνο το κρύο στα μπλόκα των γεωργών γίνεται όλο και πιο δριμύ. Δεν ξέρω αν αυτή τη φορά ο αγώνας τους θα αποφέρει κάτι. Όμως το κράτος της Μελούνας έχει γράψει τους αγρότες εκεί που δεν πιάνει μελάνι παρά μόνον

για να τους περιγράφει ως τεμπέληδες και λαμόγια. Βεβαίως, άλλα είναι τα λαμόγια που λένε στους αγρότες μεγάλα λόγια (προεκλογικώς) και κούφια λόγια (μετεκλογικώς).

Αν μιλούσαμε στην Ελλάδα στα σοβαρά για παραγωγική ανασυγκρότηση θα λέγαμε εκ γεωργίας άρξασθαι!

Κι αυτό δεν γίνεται με τους γεωργούς στο τετέλεσται...

e-mail: stathispontiki@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.