search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Απίστευτη αποκάλυψη του πρωταγωνιστή του «50 Shade of Grey» – Τι ξέρει η σύζυγός του για το ρόλο του (Video)

01.02.2018 18:19
Απίστευτη αποκάλυψη του πρωταγωνιστή του «50 Shade of Grey» - Τι ξέρει η σύζυγός του για το ρόλο του (Video) - Media

 

Μπορεί οι κριτικοί να έχουν αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς «50 Shades of Grey», ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε το κοινό να συρρεύσει στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δει την κινηματογραφική μεταφορά των -ελαφρώς- σαδομαζοχιστικών βιβλίων, μετατρέποντας εν μία νυκτί τους πρωταγωνιστές Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν σε σούπερ σταρ.

Κατά τα φαινόμενα, πάντως, ο Ντόρναν, ο οποίος υποδύεται τον πολυεκατομμυριούχο με τις… περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις, Κρίστιαν Γκρέι, έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή έξω από τα όσα σχετίζονται με τις ταινίες, σε βαθμό που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί παρεξηγήσιμος.

Μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν Ντετζενέρις, ο Ντόρναν αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Αμέλια Γουόρνερ δεν έχει δει καμία από τις δύο πρωτες ταινίες της σειράς (η τρίτη θα ανοίξει στις ΗΠΑ στις 9 Φεβρουαρίου), ούτε γνωρίζει λεπτομέρειες για το ρόλο που υποδύεται ο σύζυγός της.

«Δεν έχει δει τις ταινίες» αποκάλυψε ο Ντόρναν, για να συμπληρώσει σκωπτικά ότι «δεν πρόκειται να της πληρώσω το εισιτήριο για να τις δει», ενώ εξήγησε ότι «θέλω να πιστεύω ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και όχι με εκείνον (σ.σ. τον Γκρέι)».

Παράλληλα, ο Ιρλανδός ηθοποιός αποκάλυψε ότι παθαίνει πανικό κάθε φορά που κάποιοι φανατικοί θαυμαστές της σειράς τον προσεγγίζουν, ενίοτε δε με… άγριες διαθέσεις, ανάλογες με αυτές που περιγράφονται στα βιβλία και απεικονίζουν οι ταινίες. «Δεν ξέρω τι να κάνω. […] Δεν έχω καμία σχέση με τον χαρακτήρα που υποδύομαι», παραδέχθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:45