search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Βγήκαν τα… μαχαίρια στο MasterChef: Η παίκτρια που βρέθηκε στο στόχαστρο των υπολοίπων! (Video)

02.02.2018 12:29
Βγήκαν τα... μαχαίρια στο MasterChef: Η παίκτρια που βρέθηκε στο στόχαστρο των υπολοίπων! (Video) - Media

 

Η παίκτρια του Master Chef  βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών της κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. Ο Τζώρτζης Παπανικολάου και η Μάγκυ Ταμπακάκη την χαρακτήρισαν αδύναμο κρίκο κατηγορώντας την ότι αργοπορεί.

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε η Γωγώ Κωστάκη στο MasterChef κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας καθώς θεωρούν ότι αργοπορεί ιδιαίτερα εις βάρους της ομάδας.

«Προσωπικά για μένα η πίεση είναι δεδομένη γιατί και έξω το ίδιο πράγμα κάνω. Απλώς δεν θέλω να πέσει η ομάδα μου από κάποια άτομα. Κάποια συγκεκριμένα πράγματα, γελοία για μένα, ξέφυγαν, πιο πολύ για την Γωγώ και τον Σεφερίδη. Έκανα τα φρούτα, τα nuggets και τα μπιφτέκια και η Γωγώ έκανε ακόμα το ίδιο πράγμα, τα χοτ ντογκς. Η Γωγώ έχει μια επαγγελματική εμπειρία, έτσι μας έχει πει τουλάχιστον. Απλώς μέχρι τώρα δεν έχει φανεί, ούτε σε ατομικό επίπεδο, ούτε σε ομαδικό», είπε συγκεκριμένα ο Τζώρτζης Παπανικολάου ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη υποστήριξε τα εξής:

«Θεωρώ πως η Γωγώ, και στη δοκιμασία με μένα αρχηγό και τώρα, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Αργεί πολύ, για την εμπειρία της. Υποτίθεται ότι έχει κάποια χρόνια εμπειρίας σε κουζίνα επαγγελματική, ξενοδοχειακή κλπ. Είναι πιο αργή από μένα που δεν έχω σχεδόν τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10