search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:43
MENU CLOSE

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και του πρώην δημάρχου Χανίων (Audio)

02.02.2018 13:46
Κρήτη: Γάμοι σε βάρδιες και τετραήμερα γλέντια - Τα «κόλπα» για να ξεπεραστεί το όριο των 50 ατόμων - Media

 

Για παλαιοκομματικού τύπου πρακτικές και μεθοδεύσεις, κατηγόρησε ευθέως σήμερα το μεσημέρι, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου και των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας, τον πρώην δήμαρχο Χανίων και πρώην υπουργό υγείας, Μανώλη Σκουλάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα ο Π. Πολάκης και με αφορμή την κατασκευή και λειτουργία των εν λόγω μονάδων υγείας, είπε απευθυνόμενος στον Μ. Σκουλάκη πως «για την ιστορία–δεν μπορώ να μην το πω, θα γκρουφτω (πνιγώ) – το έργο αυτό, χρηματοδοτήθηκε από το τότε τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο είχε γίνει κατ αρχήν ένταξη του πολυδύναμου του Πλατανιά, του πολυδύναμου των Σφακίων, των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Χανίων και εσύ –απευθυνόμενος στον Μ.Σκουλάκη- με την δική σου παρέμβαση, πρακτικά αφαιρέθηκε χρηματοδότηση από αυτά και πήγε σε αυτό εδώ».

Αφορμή για τις αναφορές στο συγκεκριμένο ζήτημα από τον κ.Πολάκη, υπήρξαν τα λεγόμενα του κ. Σκουλάκη, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, στο οποίο ο τελευταίος αναφέρθηκε στις ενέργειες για την κατασκευή και την λειτουργία του Κέντρου Υγείας που έγιναν επί των ημερών της δημαρχίας του.

Ο κ. Σκουλάκης αντέδρασε στα λεγόμενα του κ.Πολάκη φωνάζοντας ψέματα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να του απαντά «πως έτσι έγινε και πως πρέπει να λέτε όλη την ιστορία.»

Ακούστε τι είπε ο Π. Πολάκης:

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:41