search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00
MENU CLOSE

Ο Super Mario επιστρέφει… σε ταινία!

02.02.2018 14:28
Ο Super Mario επιστρέφει... σε ταινία! - Media

 

Επιστρέφει ο αγαπημένος ήρωας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών Super Mario. Η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Nintendo ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συνεργάζεται με την αμερικανική κινηματογραφική εταιρία Illumination, η οποία κυκλοφόρησε τις ταινίες κινουμένων σχεδίων μέσω υπολογιστή «Minions» και «Εγώ, ο Απαισιότατος», για την παραγωγή μίας ταινίας κινουμένων σχεδίων με ήρωα τον γνωστό Super Mario.

Σύμφωνα με την Nintendo η ταινία θα είναι υπό την εποπτεία του Σιγκέρου Μιγιαμότο, δημιουργού του Super Mario αλλά και πολλών φιγούρων από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος». Ο Super Mario είναι μία θρυλική φιγούρα πολλών Μιλένιαλς οι οποίοι περιμένουν αγωνιωδώς να ξαναζήσουν τις παιδικές τους αναμνήσεις, με νέα νοσταλγική ταινία. Προηγούμενη προσπάθεια να κάνουν ταινία δράσης τον Super Mario το 1993 είχε απογοητευτικά αποτελέσματα. Μένει να δούμε εάν η νέα απόπειρα θα έχει επιτυχία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:00