search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο: Αυτές είναι οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν το τριήμερο στο κέντρο της Αθήνας (Photo)

02.02.2018 14:41
Σε εξέλιξη η συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα - Media

 

Δεν είναι λίγες οι πορείες και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή), ενόψει του συλλαλητηρίου για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Προς ενημέρωση των πολιτών για την μετακίνησή τους και την ασφάλειά τους στο κέντρο, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για το πρόγραμμα και τις ώρες των συγκεντρώσεων, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας:

Παρασκευή 2-2-2018

-Πλατεία Συντάγματος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Κούρδων (Πολιτιστικό Κέντρο του Κουρδιστάν) στις 17.00 το απόγευμα, με αφορμή τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Συρία.

-Πλατεία Εξαρχείων: Συγκέντρωση από άτομα του αναρχικού χώρου στις 17.30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει μοτοπορεία, το δρομολόγιο της οποία θα αποφασιστεί στον χώρο της συναθροίσεως.

Σάββατο 3-2-2018

-Πλατεία Ρηγίλλης: Αντιφασιστική συγκέντρωση με τη συμμετοχή ομάδων και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στις 18.00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Μεσογείων 131.

-Γραφεία της Χρυσής Αυγής (Λεωφ. Μεσογείων 131): Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων, στις 18.00 το απόγευμα.

Κυριακή 4-2-2018

-Πλατεία Συντάγματος: Πανελλήνιο συλλαλητήριο από τη Συντονιστική Επιτροπή Παμμακεδονικών Οργανώσεων Υφηλίου, λόγω των διαπραγματεύσεων για την ονοματολογία της , στις 12.00 το μεσημέρι.

-Προπύλαια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συγκέντρωση μελών του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου σε αντιπαράθεση με το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο, στις 12.00 το μεσημέρι.

-Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος: Κάλεσμα ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου (Ρουβίκωνας) για την περιφρούρηση της καταλήψεώς τους, στις 13.00 το μεσημέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18