search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Προτό: «Δεν ήταν χαρούμενος στην Ελλάδα ο Καρσελά»

02.02.2018 19:43
Το περίεργο φαινόμενο στα Χανιά που… «εξαφάνισε» βουνά (Photos) - Media

 

Ο Σίλβιο Προτό αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό και δήλωσε σίγουρος πως ο Μαροκινός εξτρέμ θα βοηθήσει σημαντικά την Σταντάρ.

Ο Σίλβιο Προτό ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά στην Σταντάρ και δήλωσε σίγουρος πως ο Μαροκινός θα βρει ξανά τον εαυτό του.

 «Ο Μεχντί πρέπει να νιώθει καλά για να μπορεί να αποδίδει καλά στο γήπεδο, κάτι που δεν συνέβαινε στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν ευτυχισμένος στην Ελλάδα γι’ αυτό και δεν είδαμε τον μεγάλο Μεχντί, όπως τον γνωρίσαμε στο Βέλγιο. Δεν έχει χάσει την ποιότητά του, μπορεί ακόμα και τώρα να κρίνει ένα ματς με μια ενέργεια. Στη Σταντάρ θα κάνει τη διαφορά. Θα μου λείψει γιατί είναι τρομερός τύπος. Καταλαβαίνουμε την επιλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε μιλώντας στην «Derniere Heure» ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:00