search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Δ. Καμμένος: Ρουφιάνος και δειλός ο Παπαδημούλης – Γλύφει τους Γερμαναράδες (Video)

03.02.2018 07:57
Πρόταση Καμμένου για σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους βουλευτές  - Media

 

Μια σοβαρή καταγγελία για τον Δημήτρη Παπαδημούλη έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Συγκεκριμένα, αφού ανέφερε ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης «κατέδωσε»  την Εύα Καϊλή, στέλνοντας σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο, έγγραφο που ανέφερε ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο.

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε χαρακτηριστικά:  «Προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ». Και πρόσθεσε:

«Ο ρουφι@νος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφι@νο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες. Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας. Όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό» συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24