search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Η Δάρρα αποκαλύπτει τους λόγους της ξαφνικής της αποχώρησης από το σχήμα με τον Ρέμο

03.02.2018 09:22
Η Δάρρα αποκαλύπτει τους λόγους της ξαφνικής της αποχώρησης από το σχήμα με τον Ρέμο - Media

 

Θα θυμάστε πέρυσι τον χειμώνα που η Φωτεινή Δάρρα είχε κλείσει συνεργασία για βραδινές εμφανίσεις της με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Αντώνη Ρέμο. Εντελώς ξαφνικά η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα με τη Γλυκερία να παίρνει τη θέση της. Τι είχε συμβεί τότε ποτέ δεν μάθαμε. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μιλήσει η ίδια. 

«Η δημόσια εικόνα μου δεν έχει ταυτιστεί απόλυτα με αυτό που είμαι. Αισθάνθηκα ότι κάποιες φορές μπορεί να φάνηκε υπέρμετρα σοβαρή και να μου κόλλησαν και την ταμπέλα της σοβαροφανούς, ενώ δεν είμαι καθόλου» είπε η ίδια στην εκπομπή όλα καλά και συνέχισε: «Όταν συνεργάστηκα με τον Νικολόπουλο και τον Ρέμο σε νυχτερινό κέντρο ήμουν λίγο έξω από τα νερά μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν μέσα στο δικό μου πλαίσιο. Ο Νικολόπουλος έχει γράψει απίστευτα λαϊκά τραγούδια και εγώ δεν έκανα κανενός είδους συμβιβασμό για το ρεπερτόριο που τραγουδούσα. Δεν μου ταιριάζει όμως ο κόσμος που συχνάζει εκεί και σκορπά τα χρήματά του»…

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:59