search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:32
MENU CLOSE

H παράκληση του Ιβάν Σαββίδη: Να μην ταξιδέψει κανείς χωρίς εισιτήριο

03.02.2018 10:35
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Παράκληση στους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν στα Γιάννενα  Κυριακή, χωρίς εισιτήριο, απευθύνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

“Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα ήθελα προσωπικά να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε αποφασιστικά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια! Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και πρέπει να αποφύγουμε μοιραία λάθη σε όλους τους τομείς! Παρακαλώ να μην ταξιδέψει κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στα Γιάννενα την Κυριακή. Γνωρίζω τη λαχτάρα σας να είστε δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή, ας μη γίνει όμως αυτό το πάθος αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που περιμένουν την ευκαιρία να μας ανακόψουν! Στα Γιάννενα θα δώσουμε έναν από τους εναπομείναντες 11 τελικούς για το πρωτάθλημα και είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε πως σε κάθε ένα παιχνίδι, θα έχουμε τη μέγιστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, με σεβασμό στους κανονισμούς του Πρωταθλήματος και τους νόμους. Πάμε μαζί μέχρι το τέλος!”, τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:31