search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Video)

03.02.2018 10:42
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Video) - Media

 

Με σύνθημα “Μπλόκο σε αυτούς που ληστεύουν το μόχθο μας”,  αγρότες μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, πραγματοποιούν συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 27η Agrotica.

Οι αγρότες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται το πρωί του Σαββάτου στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αναμένεται να κάνουν πορεία προς τον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως, έχοντας στην κεφαλή της πορείας τους τρακτέρ.

Να σημειωθεί πως η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, η οποία έχει διαχωρίσει τη θέση της από την Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Ελλάδος, που πραγματοποίησε ανάλογο συλλαλητήριο την περασμένη Πέμπτη, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στα μπλόκα σ’ όλη τη χώρα και στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη».

Μάλιστα, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα, οι αγρότες σημειώνουν: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας που αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας. Κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που αποδεκατατίζει το εισόδημά μας.

Στους εμποροβιομήχανους και τους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας. Στους τραπεζίτες που μας χρεώνουν ως το λαιμό κι απειλούν να κατασχέσουν τα σπίτια μας. Στους μεγαλοαγρότες – επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν να ξεκληριστούμε για ν’ αρπάξουν τα χωράφια και το βιός μας».

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08