search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:32
MENU CLOSE

«Καμπανάκι» Λιαργκόβα για τη μείωση του αφορολoγήτου (Video)

03.02.2018 11:46
Alert από Λιαργκόβα: Αν μπει χέρι στο «μαξιλάρι» των 24 δισ. αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση - Media

 

«Υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει πιο νωρίς η μείωση του αφορολoγήτου» επισήμανε ο καθηγητής Οικονομικών Παναγιώτης Λιαργκόβας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στη μείωση του αφορολόγητου τόνισε ότι «είναι συμφωνημένο ότι εάν δεν πειστεί το ΔΝΤ τότε ενδεχομένως να έρθουν πιο μπροστά τα μέτρα» για την Ελλάδα. 

Ερωτώμενος αν θα έρθει πιο νωρίς η μείωση του αφορολογήτου ξεκαθάρισε: «Αυτό δεν το γνωρίζω πλήρως, γιατί τα στοιχεία αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα στο υπουργείο Οικονομικών εκεί έχουν την πλήρη γνώση των στοιχείων».

Παράλληλα, ο κ. Λιαργκόβας αναφέρθηκε στους οικονομικούς και κοινωνικούς δείκτες της χώρας λέγοντας ότι «κάποιοι οικονομικοί δείκτες πράγματι δείχνουν ότι βελτιώνεται η κατάσταση» της χώρας. «Αλλά οι κοινωνικοί δείκτες που αφορούν την ποιότητα ζωής ακόμα είναι πολύ χαμηλά και θα χειροτερέψουν στο άμεσο προσεχές μέλλον», εκτίμησε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:32