23/01/2019 15:00:29

Δωδεκάχρονος έχασε ένα δάχτυλο και την όρασή του από έκρηξη κινητού (Video)

Δωδεκάχρονος έχασε ένα δάχτυλο και την όρασή του από έκρηξη κινητού (Video)  - Media


Σε πεντάωρο χειρουργείο υποβλήθηκε 12χρονος που έχασε το δάχτυλο του χεριού του και την όραση από το ένα του μάτι έχασε ένα μετά από έκρηξη του κινητού του τηλεφώνου ενώ αυτό φορτιζόταν στο σπίτι. Στην επέμβαση που έκανε ο μικρός Μενγκ Γισού από την επαρχία Γκουανγκξί της Κίνας απομακρύνθηκαν διάφορα κομμάτια από το χέρι και το πρόσωπό του.

Το κινητό που προκάλεσε όλο αυτό το κακό, σύμφωνα με το τοπικά μέσα, είναι Hua Tang VT-V59, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα. Από την έκρηξη αποκόπηκε ο δείκτης του δεξιού του χεριού ενώ αιχμηρά πλαστικά κομμάτια πετάχτηκαν στο πρόσωπό του, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό και απώλεια όρασης στο δεξί του μάτι.

Ο επικεφαλής ιατρός του τοπικού νοσοκομείου δήλωσε ότι το δάχτυλο του παιδιού είχε αποκολληθεί τελείως και ότι δεν ήταν δυνατή η επανασύνδεσή του, σημειώνοντας ότι το χέρι του θα λειτουργεί κατά 98% στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.