search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:09
MENU CLOSE

Επίθεση Πατούλη στην «Αυγή»

03.02.2018 16:39
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης (Photo) - Media

 

Για «γκεμπελικές μεθόδους» κατηγορεί την εφημερίδα «Αυγή» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή δύο σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο φύλλο του Σαββάτου 3.2.2018 της εφημερίδας.

«Η διαφαινόμενη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, έχει πανικοβάλει αυτούς που προωθούν μια λύση στο πρόβλημα με το Κράτος των Σκοπίων, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ο πανικός αυτός τους οδηγεί να χρησιμοποιήσουν γκεμπελικές μεθόδους , για να απαξιώσουν όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αυτό» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης. 

«Γκεμπελικής έμπνευσης είναι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, μέσα από το οποίο με παρουσιάζει ως πολιτικό πρόσωπο που συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή και «ρίχνει γέφυρες» σε αυτήν, είναι προφανώς όχι μόνο ψευδές, αλλά και κατάπτυστο. Στο συλλαλητήριο συμμετέχω ως απλός πολίτης, που διαθέτει όμως αυτοδιοικητική οντότητα. Δήλωσα ξεκάθαρα πως πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, θα είναι άνθρωποι με πατριωτική συνείδηση και σίγουρα όχι ακραίοι. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να «χαρίσω» στις πολιτικές δυνάμεις των άκρων, τους εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες που θα βρεθούν αύριο στο Σύνταγμα. Επίσης, έχω επανειλημμένα καταδικάσει κάθε μορφής βίας, από όπου κι αν προέρχεται, δεξιά ή αριστερά», προσθέτει μέσα από την ανακοίνωσή του ο κ. Πατούλης. 

«Περιμένω κι από την εφημερίδα ΑΥΓΗ να καταδικάσει με ξεκάθαρο τρόπο αυτούς που διοργανώνουν αντι-συγκεντρώσεις στην Αθήνα, την ίδια μέρα και ώρα με το συλλαλητήριο κι απειλούν με αίμα, όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν με αυτό. Τους ξεκαθαρίζω τέλος, πως όση λάσπη κι αν πετάξουν προς το πρόσωπό μου, δεν πτοούμαι. Είναι πολλές χιλιάδες περισσότεροι οι πολίτες που με έχουν εμπιστευτεί με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια, σε σχέση με τις λίγες δεκάδες καθημερινούς αναγνώστες της συγκεκριμένης εφημερίδας» καταλήγει η ανακοίνωση του Δημάρχου Αμαρουσίου. 

Μέσα από την «Αυγή» παρουσιάζονται ποια σχόλια ήταν αυτά που «πείραξαν» τον κ. Πατούλη. 

Γράφει η Αυγή: 

Πατριδοκάπηλη ψηφοθηρία

Ότι ο Γ. Πατούλης χρησιμοποιεί την ΚΕΔΕ, επιδιδόμενος μάλιστα σε απροκάλυπτη πατροδικαπηλία, με αφορμή το Μακεδονικό, προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά του στην Αθήνα, ήταν φανερό. Χθες, το επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ δηλώνοντας πως η πρωτεύουσα «πρέπει να γίνει το λαμπρό brand name σε παγκόσμιο επίπεδο» και ο ίδιος «θα είναι κοντά στη δημιουργία αυτού του brand name» και «σε όποια θέση και αν χρειαστεί».

…με άνοιγμα στη Χ.Α.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Πατούλης υπηρετεί τη φιλοδοξία του για τον δήμο με άνοιγμα προς τη Χ.Α. εν όψει της «τιμητικής», όπως είπε, παρουσίας του στο συλλαλητήριο.

Η ερώτηση ήταν σαφής: Αν τον ενοχλεί που η Χ.Α. αποκαλεί το συλλαλητήριο, «συγκέντρωσή μου» και ότι θα υπάρξουν ακραία στοιχεία.

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι πολύς ο κόσμος. Και αν είναι ένα εκατομμύριο δεν νομίζω ότι θα πει κανείς ένα εκατομμύριο Έλληνες ακραίους. Υπ’ αυτή την έννοια εμείς σκεφτόμαστε εθνικά, σκεφτόμαστε πατριωτικά», είπε χωρίς να προχωρήσει σε καμία καταδίκη στη Χ.Α., χωρίς καμία αναφορά στις απειλές, στα πογκρόμ, στις σφαίρες… Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να προχωρήσει σε αντικυβερνητική προπαγάνδα δείχνοντας πού στοχεύει η πατριδοκαπηλία…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03