search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27
MENU CLOSE

Στο άψε σβήσε…

04.01.2010 14:07

Σε χρόνο μηδέν (μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες) κατάφερε να προσλάβει το υπουργείο Υγείας 300 νοσηλευτές και να ανοίξουν 77 νέες κλίνες εντατικής που έμεναν για χρόνια κλειστές.

Σε χρόνο μηδέν (μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες) κατάφερε να προσλάβει το υπουργείο Υγείας 300 νοσηλευτές και να ανοίξουν 77 νέες κλίνες εντατικής που έμεναν για χρόνια κλειστές. Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κέρδισε το πρώτο στοίχημα και τώρα ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ότι μέσα στο 2010 θα προσληφθούν πάνω από 4.000 γιατροί και νοσηλευτές, προκειμένου να ανασάνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η ταχύτητα δράσης αποδεικνύει ότι τα «φλη- ναφήματα» Αβραμόπουλου περί αργοπορίας του ΑΣΕΠ δεν στέκουν, αφού τα λε- φτά και η πολιτική βούληση ξεπερνούν κάθε τυχόν γραφειοκρατικό εμπόδιο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27