search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Ο Τσίπρας ανακίνησε το θέμα για μικροπολιτικούς λόγους

04.02.2018 08:50
09-10-2015 - Media

 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ.

«Ξαφνικά η κυβέρνηση κατάλαβε ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συμπληρώνοντας ότι έχει «ξεχάσει ότι ως αντιπολίτευση ήταν κάθε μέρα στην πλατεία και φώναζαν να καεί, να καεί, δεν θα πω τη λέξη, η Βουλή».

«Αισθάνομαι περηφάνεια που ο κόσμος κατεβαίνει στον δρόμο για κάτι ανιδιοτελές όπως ο πατριωτισμός» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης που σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό στην Ομόνοια το Πανεπιστήμιο και το Σύνταγμα.

«Για το δημοψήφισμα είχε βάλει η “Αττικό Μετρό” δωρεάν μετακίνηση» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως σήμερα «για τη Μακεδονία δεν αφήνουν καν να σταματάνε οι συρμοί».

«Μονοπώλιο στο δρόμο»

«Για πολύ καιρό ο Τσίπρας είχε το μονοπώλιο στο δρόμο», είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας πως στο Μαξίμου φοβούνται πως οι πολίτες μπορεί να συνηθίσουν να βγαίνουν στο δρόμο.

«Η ίδια θέση που είχε η ΝΔ για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είναι ίδια με αυτή που έχουμε για το συλλαλητήριο της Αθήνας. (….) Η θέση μας για το συλλαλητήριο δεν έχει αλλάξει», επισήμανε. «Εγώ είχα πει ότι δεν θα πάω στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά μου θα είναι εκεί, η ίδια θέση ισχύει και σήμερα» υποστήριξε και συμπλήρωσε «Κάθε στέλεχος, οπαδός μας, βουλευτής μας αυτοβούλως μπορεί να πάει».

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «το θέμα πρέπει να λυθεί. Η Ελλάδα έχει συμφέρον για πολλούς λόγους να λυθεί το Σκοπιανό αλλά η λύση δεν μπορεί να γίνει εις βάρος του ελληνικού λαού».

«Η λύση θα είναι τέτοια που δεν θα προσβάλλει τον ελληνικό λαό. Δεν θα δεχθώ να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς», ανέφερε, σημειώνοντας ότι μια λύση που διχάζει δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από τη ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως «για λόγους μικροπολιτικού συμφέροντος ο κ. Τσίπρας ανακίνησε το ζήτημα».

«Προς τι η βιασύνη για το θέμα; Η Ελλάδα δεν δέχεται καμία πίεση ούτε απο ΗΠΑ ούτε από την Ευρώπη» είπε και εκτίμησε πως το «το σχέδιο του Τσίπρα ήταν να παρασύρει τον Κ. Μητσοτάκη στην παγίδα της σύνθετης ονομασίας και να τον βάλει να τσακωθεί με τον Σαμαρά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:44