search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:21
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ: Τα μέτρα του συλλαλητηρίου δεν θα επηρεάσουν τη προσέλευση των Κύπριων που ψηφίζουν στους Αμπελόκηπους

04.02.2018 08:51
ΕΛ.ΑΣ: Τα μέτρα του συλλαλητηρίου δεν θα επηρεάσουν τη προσέλευση των Κύπριων που ψηφίζουν στους Αμπελόκηπους  - Media

 

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους Κύπριους που ψηφίζουν σήμερα για τις προεδρικές εκλογές της χώρας τους στην Αθήνα, διευκρινίζει η ΓΑΔΑ, η οποία έχει δώσει εντολές σε όλους τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο δρόμο, λόγω των μέτρων για το πανελλαδικό συλλαλητήριο, να τούς διευκολύνουν. Σημειώνεται ότι οι Κύπριοι ψηφίζουν στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αθηνών (επί της οδού Π. Κυριακού στην περιοχή των Αμπελοκήπων), το οποίο είναι μέσα στην περιοχή που σύμφωνα με το σχέδιο θα διακοπεί η κυκλοφορία για το συλλαλητήριο.

Όπως αναφέρεται ωστόσο, σε σημερινή ανακοίνωση της Τροχαίας Αττικής, τα μέτρα κατ’ αρχήν θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Παράλληλα, όμως, τονίζεται οτι η μετακίνηση των Κύπριων ψηφοφόρων δεν θα επηρεαστεί από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς έχουν προβλεφθεί ειδικά τροχονομικά μέτρα για την διευκόλυνση και την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους απο το εκλογικό κέντρο.

Σημειώνεται οτι αυτή τη στιγμή, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20