search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:49
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Οι πολιτικοί πρέπει να ακούν τη φωνή του πλήθους και όχι να κρύβονται πίσω από αυτό

04.02.2018 10:44
Στ. Θεοδωράκης κατά κυβέρνησης: «Στηρίζετε τον παλιό σας φίλο Μαδούρο κόντρα σε όλο τον σύγχρονο κόσμο» - Media

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του προσερχόμενος στην 27η Agrotica στη Θεσσαλονίκη, κάλεσε τις πολιτικές δύναμεις να μην κρύβονται πίσω απο το πλήθος, αλλά να χαράξουν μια πραγματικά εθνική πατριωτική γραμμή στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

«Η Ελλάδα είναι μια δυνατή χώρα δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται μια διαπραγμάτευση με τους γείτονές της. Το Ποτάμι θα επιμείνει στην εθνική γραμμή. Πρέπει να βρούμε λύση, μια σύνθετη ονομασία, να «φύγουν» οι αλυτρωτικές διαθέσεις από τους γείτονες και να έχουμε μια ειρηνική συμβίωση. Τα προβλήματα της χώρας δεν είναι στα βόρεια σύνορά της, είναι στα ανατολικά σύνορα. Εκεί πρέπει να έχουμε την προσοχή μας, καθότι υπάρχει ένας εκρηκτικός Ερντογάν. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει σκέψη, ειδικά από τους πολιτικούς να ακούν τη φωνή του πλήθους, αλλά να μη κρύβονται πίσω από αυτό. Να χαράξουν την πραγματικά εθνική πατριωτική γραμμή» τόνισε.

Σε ότι αφορά στην έκθεση Agrotica και την αγροτική παραγωγή ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: Η αγροτική παραγωγή σε συνδυασμό με τον τουρισμό είναι αυτό που μπορεί να καταφέρει διαφορετικά η χώρα μας στα επόμενα χρόνια. Εάν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή το τραπέζι μας θα συνεχίσει να είναι από ξένα προϊόντα, ενώ θα πρέπει να τρεφόμαστε από την ελληνική γη και από την ελληνική θάλασσα. Όταν ξεκίνησε το Ποτάμι είπα ότι την Ελλάδα θα σώσει το χώμα της.Επιμένω και σήμερα. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή λοιπόν στα εργατικά χέρια, στον αγρότη, στις νέες τεχνολογίες, σε όλα αυτά που μπορεί να δώσουν μεγαλύτερη απόδοση στο ελληνικό χωράφι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48