search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48
MENU CLOSE

Τάμτα: Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφονται – Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι!

04.02.2018 12:46
Συγκλονίζει η Τάμτα: «Έχω ξαναβιώσει lockdown και τότε δεν είχαμε ούτε φαγητό, ούτε ρεύμα…» (Video) - Media

 

Για την προσωπική της ζωή μίλησε στη RealNews η Τάμτα, που διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να συγκατοικεί με τον αγαπημένο της και να ετοιμάζεται για να παντρευτεί. 

Είσαι πολύ προσγειωμένη. Ίσως γι’ αυτό δεν αγαπάς τις «αυλές» Τάμτα;

Μακριά από μένα οι «αυλές»! Νομίζω πως κάνουν κακό σε έναν καλλιτέχνη και τον αποπροσανατολίζουν τις πιο πολλές φορές.

Τον Τύπο πώς τον αντιμετωπίζεις; Έχω διαβάσει πως συγκατοικείς, πως είσαι έτοιμη για γάμο με τον σύντροφό σου, μέχρι και πως περιμένεις παιδί…

Είμαι καιρό στον χώρο και κατανοώ το ότι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σε δημόσια πρόσωπα. Μαθαίνω κι εγώ διάφορα από όλα αυτά που γράφονται, αλλά σου απαντώ πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που προανέφερες. Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι. Προτιμώ να μη μιλώ για τα προσωπικά μου και να υπάρχω στον χώρο μόνο μέσα από τα επαγγελματικά μου.

Μοιάζεις πάντως να είσαι πολύ καλά…

Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και, ξέρεις θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και πηγαίνουν όλα εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον καιρό αυτό έχω ρίξει όλο το βάρος μου στο «Cabaret» και -για να αστειευτούμε και λίγο- δεν έχωβγάλει το μαύρο κολάν του ρόλου από πάνω μου! Δεν θα ξαναβγάλω ποτέ μαύρο κολάν στη ζωή μου (σ.σ: γελάει) Ποτέ ξανά όμως!

Πηγή: Realnews

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48