search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Κυπριακές εκλογές: Απαιτούσε να ψηφίσει για τη… μητέρα της

04.02.2018 13:10
Κυπριακές εκλογές: Απαιτούσε να ψηφίσει για τη… μητέρα της - Media

 

Αυτή τη φορά δεν ήταν αδελφός που απαιτούσε να ψηφίσει για τον αδελφό του, όπως συνέβη την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Σήμερα, ήταν η θυγατέρα ηλικιωμένης γυναίκας που απαιτούσε έντονα μάλιστα να ψηφίσει εκ μέρους της μητέρας της, αν και η τελευταία ήταν εις θέση να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, το νέο περιστατικό συνέβη σε εκλογικό κέντρο της Πάφου λίγο πριν το κλείσιμο των καλπών για τη μεσημβρινή διακοπή. Επιβεβαιώνοντας το απρόοπτο συμβάν, η Έφορος Εκλογής Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, επεσήμανε ότι η θυγατέρα εμφανίσθηκε στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε και αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα επέμενε προς τους λειτουργούς να ψηφίσει για τη μητέρα της.

Αν και διαπιστώθηκε ότι η μητέρα της ήταν εις θέση να ψηφίσει κανονικά, είπε η κ. Λάμπρου, η θυγατέρα της έθετε το ίδιο ζήτημα υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τη διαδικασία.

«Επεξηγήθηκε στην μητέρα πώς θα ψηφίσει και τελικά άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα μόνη της», τόνισε. «Είναι στην κρίση των προεδρευόντων σύμφωνα με τη Νομοθεσία και τους κανονισμούς να κρίνουν ποιος μπορεί να ψηφίσει μόνος του και ποιος όχι και ποιος έχει προβλήματα όρασης ή αναπηρίας. Και η συγκεκριμένη γυναίκα μπορούσε να ασκήσει μόνη το εκλογικό δικαίωμα της, όπως και έπραξε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:43