search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:12
MENU CLOSE

Ο Οικονόμου μιλάει πρώτη φορά για το «διαζύγιο» με τον Λυριτζή

04.02.2018 17:08
22/10/2020 - Media

 

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Βασίλης Λυριτζής, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ως δημοσιογραφικό δίδυμο, αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο μεν πρώτος συνεχίζει το πρωινό στον ΣΚΑΪ ο δε δεύτερος κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM. Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Πώς εξελίσσεται για εσάς η φετινή χρονιά;

Ηταν ένα σοκ, είναι αλήθεια, αυτό που έγινε µε εµάς γιατί ήµουν πάρα πολλά χρόνια µαζί µε τον Βασίλη Λυριτζή. Με τον Βασίλη ήµασταν σαν «παντρεµένοι». Οσο πήγαινε καλά το προϊόν – και µας έκαναν καλές κοινές προτάσεις- πηγαίναµε κι εµείς µαζί. Στον ΣΚΑΪ πήραµε την απόφαση να αλλάξουµε όλο το «πακέτο» για να γίνει µία δοµική αλλαγή στην εκποµπή, µία πλήρης ανανέωση. Το έχει αγκαλιάσει ο κόσµος. Στην αρχή, όπως ήταν φυσικό, υπήρχε και στον κόσµο µία σύγχυση µε την αλλαγή, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά.

Και συνεργάζεστε πλέον µε µία γυναίκα.

Με ανανέωσε κι εµένα αυτή η αλλαγή. Με έβαλε σε µια άλλη λογική και άλλαξα κι εγώ πράγµατα. Είδα την άλλη πλευρά. Ενας νέος άνθρωπος µε νέα αντίληψη βλέπει διαφορετικά τα πράγµατα από εµάς τους «παλιούς», που είµαστε σχεδόν 30 χρόνια στη δουλειά και έχουµε ζήσει άλλες ιστορίες στην πολιτική και ευρύτερα. Οπως και να το κάνουµε, είµαστε πιο συντηρητικοί, µε άλλη νοοτροπία, άλλο κατεστηµένο. Αυτό ήταν που µε τράβηξε κι εµένα στο να αλλάξω, να ανανεωθώ. Αντιστοίχως και η Μαρία Αναστασοπούλου. Εχουµε ενώσει τις δυνάµεις µας σε µία διαφορετική αντίληψη και αυτό βγαίνει ωραία στον κόσµο.

Εχετε µιλήσει έκτοτε µε τον Β. Λυριτζή;

Φυσικά, µε τον Βασίλη, εκτός από πολύ στενοί φίλοι, είµαστε και κουµπάροι. Αυτό δεν αλλάζει, ό,τι κι αν γίνει.

Τον ακούτε στον RealFM 97,8;

Οχι, γιατί συµπίπτουν οι ώρες. Είµαστε «απέναντι» (σ.σ. γελάει)! Ο Βασίλης µπορεί να µε βλέπει από τα µόνιτορ στο ραδιόφωνο, εγώ δεν µπορώ να τον ακούω. Μαθαίνω όµως τι γίνεται. Μιλάµε και µου λέει ότι είναι ικανοποιηµένος και πηγαίνει πολύ καλά.

Πηγή: Real

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15