search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:04
MENU CLOSE

Γερμανία: Συνέχεια τη Δευτέρα για τη συγκρότηση κυβέρνησης – Αισιοδοξία των εταίρων

04.02.2018 19:00
Γερμανία: Συνέχεια τη Δευτέρα για τη συγκρότηση κυβέρνησης - Αισιοδοξία των εταίρων - Media

 

Τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις των δυνητικών κυβερνητικών εταίρων (CDU/CSU, SPD) τουλάχιστον για τα θέματα Υγείας και Αγοράς Εργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

Ο Πρωθυπουργός της Σαξονίας-Άνχαλτ και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Ράινερ Χάσελοφ δήλωσε πάντως στο ARD ότι δεν βλέπει ανυπέρβλητα εμπόδια στον δρόμο για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. “Δεν γνωρίζω κάποιο θέμα το οποίο να είναι ανυπέρβλητο”, δήλωσε.

Στο μεταξύ οι εκπρόσωποι των κομμάτων ανακοίνωσαν συμφωνία και σε ό,τι αφορά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε επένδυση ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή και την επέκταση της ευρυζωνικότητας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52