search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:16
MENU CLOSE

Δ. Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να απαξιώσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου

05.02.2018 06:50
Πρόταση Καμμένου για σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους βουλευτές  - Media

 

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία» είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. Δεν βοηθά το να διχάζουμε τον κόσμο και να τον χαρακτηρίζουμε, συμπλήρωσε. 

Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν ήταν 500.000 είναι 12% σε ψήφους, αυτό το απαξιώνω; Αν δεν τους αρέσει και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα τόνισε ο κ Καμμένος. 

Επανέλαβε ότι ο κ Παπαδημούλης κατέδωσε την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας πως συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο και χαρακτήρισε ξανά τον κ Παπαδημούλη πολιτικό χαφιέ.Τον κάλεσε μάλιστα να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο. 

«Δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία, προτείνω οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα του να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική» είπε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:15