search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

«Πάγωσαν» όλοι με το ατύχημα στο Sunday Live: Παίκτρια εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα! (Video)

05.02.2018 08:53
«Πάγωσαν» όλοι με το ατύχημα στο Sunday Live: Παίκτρια εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα! (Video) - Media

 

Τη φαντασμαγορική πρεμιέρα του Sunday Live παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1 που φαίνεται να ποντάρει πολύ στο νέο του σόου. Στο τιμόνι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε όλα να πάνε θαυμάσια! Ωστόσο, οι ατυχίες και τα ευτράπελα δεν έλειψαν, με τους παρουσιαστές να…παγώνουν σε κάποιες στιγμές. Μια από αυτές ήταν και το ατύχημα που σημειώθηκε, ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα…

Συγκεκριμένα, δύο δίδυμες κλήθηκαν να είχαν παίξουν στη στήλη «δίδυμοι μπελάδες» και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Ωστόσο, η μια από αυτές δεν στάθηκε και τόσο τυχερή.

Η παραγωγή τις τοποθέτησε μικρόφωνα και κατόπιν, τις έδεσε σε δύο πολυθρόνες ώστε να παίξουν με ασφάλεια στο παιχνίδι. Οι καρέκλες άρχισαν να κινούνται κυκλικά σε έναν ειδικό μηχανισμό και καθώς περνούσαν τα δευτερόλεπτα, η ταχύτητα αυξανόταν.

Ξαφνικά, ενώ το θέαμα φαινόταν διασκεδαστικό, η μία από τις κοπέλες γλίστρησε από την καρέκλα και εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα. Προφανώς, επειδή δεν την είχαν δέσει καλά στην πολυθρόνα. Το περιστατικό έκανε τους παρουσιαστές να παγώσουν αρχικά, γρήγορα όμως «επανήλθαν», αντιμετωπίζοντας το γεγονός με ευασθησία και χιούμρ.

Όσο για τις δυο παίκτριες, έφυγαν από το πλατό με ένα φωτεινό χαμόγελο, έχοντας κερδίσει από την εκπομπή πολλά δώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39