search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Κουτσόπουλου: «Λίγο ακόμα και θα βγάλει μαστίγιο…» (Video)

05.02.2018 10:28
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Είδε το κομβόι για το εμβόλιο και θυμήθηκε τις ένδοξες μέρες του Πανιωνίου - Media

 

Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του MasterChef και κυρίως, κατά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έκανε ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος θεωρεί γελοίο το ριάλιτι μαγειρικής και απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι κριτές.

«Αυτό το ριάλιτι αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Ειδικά αυτός ο κριτής, ο Κουτσόπουλος, συμπεριφέρεται λες και είναι ο Πρύτανης του πανεπιστημίου και τους επιπλήττει με έναν τρόπο, ο οποίος είναι απαράδεκτος. Αυτά είναι γελοιότητες.

Ριάλιτι μαγειρικής είναι και τους συμπεριφέρεται λες και οι άλλοι πάνε να δώσουν εξετάσεις για να περάσουν στο πανεπιστήμιο. Πώς συμπεριφέρεται έτσι; Μια μπούρδα είναι! Συμπεριφέρονται με αυτόν τον απεχθή τρόπο στους παίκτες για να κάνουν νούμερα και το πετυχαίνουν.

Ο κύριος Κουτσόπουλος λίγο ακόμα και θα βγάλει μαστίγιο και θα αρχίζει να τους μαστιγώνει στον αέρα. Έχουν πάρει κάποιους κριτές που συμπεριφέρονται σαν νούμερα. Να μάθεις πράγματα στους παίκτες με ωραία τρόπο, όχι λες και είμαστε τα SS. Αντέγραψαν όλοι αυτοί, την τακτική Μποτρίνι» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να ανακαλέσει για τίποτα από όσα είπε, καθώς τα πιστεύει πραγματικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58