search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Μαζί στη ζωή και στο θάνατο: Η συγκινητική ιστορία ζευγαριού από την Κρήτη

05.02.2018 10:45
Λάσπες, μπάζα και καταστροφή: Φωτογραφίες από την περιοχή της Εύβοιας που ισοπέδωσε η πλημμύρα (Photos) - Media Gallery 11

 

Συγκινεί η ιστορία ηλικιωμένου ζευγαριού από την Κρήτη το οποίο μετά από 67 χρόνια γάμου όδευσε στην τελευταία του κατοικία.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ακόμη και στη “δύση” της ζωή τους η γιαγιά Αδαμαντία και ο παππούς Μανόλης, που είχαν δεχτεί ένα δυνατό “χαστούκι” στη ζωή τους, χάνοντας το μοναχογιό τους, Βασίλη, έφυγαν μαζί.

Σύμφωνα με την περιγραφή του εγγονού του ζευγαριού, ελάχιστες ώρες πριν την κηδεία της γιαγιάς του, ο 95χρονος άντρας της που ήταν συνεχώς στο πλάι της ,”έφυγε” τελικά από τη ζωή, μην αντέχοντας,τον ανείπωτο πόνο απ’ την απώλεια της συζύγου της και μην… θέλοντας τελικά να αφήσει μόνη την “Κυρά” του.

Η κηδεία τους έγινε στην εκκλησία που παντρεύτηκαν πριν από 67 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο εγγονός του ζευγαριού κ. Παρασύρης:

“Όλα ήταν έτοιμα για την κηδεία της Γιαγιάς μου Αδαμαντίας Ζερβού ετών 85, που είχε προγραμματιστεί στις 11 το πρωί στις

3- 2-2018 στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.

Τα παιδιά της, τα αδέρφια, τα εγγόνια, τα δισέγγονα της και πολύς κόσμος πέρασαν να συλλυπηθούν.

Η ανθοστήλη του παππού μου Μανόλη Ζερβού (Μελίτακας) 95 ετών στο προσκέφαλο της, και όλη την ημέρα 2- 2- 2018 δεχόταν τα συλλυπητήρια από τους ανθρώπους που ήρθαν στο σπίτι του.

Κάποιες στιγμές δάκρυζε και αναρωτιόταν τι θα απογίνει τώρα χωρίς την Κυρά του.

Τα ξημερώματα και ώρα 3 το πρωί στις 3-2-2018 έφυγε από τη ζωή και ο παππούς μου, δεν ήθελε να την αφήσει μοναχή, ήθελε να βρουν μαζί τον αγαπημένο μοναχογιό τους Βασίλη.

Στην εκκλησία που παντρεύτηκαν πριν 67 χρόνια, έγινε και η κηδεία τους στις 14:00 τελικά.

Όλοι εμείς σας ευχαριστούμε για όλα και θα σας τιμούμε όσο μπορούμε.

Καλό παράδεισο να έχετε.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:33