search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:31
MENU CLOSE

Μέσα στο 2018 ανοίγει τις πόρτες του ο ανανεωμένος χώρος του Αστέρα Βουλιαγμένης

05.02.2018 12:03
Μέσα στο 2018 ανοίγει τις πόρτες του ο ανανεωμένος χώρος του Αστέρα Βουλιαγμένης - Media

Μια καινούργια σελίδα ξεκινάει το 2018 για τον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο μετά την προ ημερών έγκριση στις αρχιτεκτονικές μελέτες του επενδυτικού σχεδίου από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτετονικής (ΚΕΣΑ) του ΥΠΕΝ.

Μια καινούργια σελίδα ξεκινάει το 2018 για τον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο μετά την προ ημερών έγκριση στις αρχιτεκτονικές μελέτες του επενδυτικού σχεδίου από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτετονικής (ΚΕΣΑ) του ΥΠΕΝ.

Το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με την υπογραφή της Four Seasons, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με 300 δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, spa, αναβαθμισμένο ελικοδρόμιο, πάρκο αναψυχής, μια πολυτελή μαρίνα, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, infinity pools, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη. Με τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων από τη Meyer Davis Studio και του Martin Brudnizki Design Studio στο χώρο της  εστίασης θα συμπληρώνεται η εικόνα που θα αντικρύσει σε έξι μήνες από σήμερα ο επισκέπτης του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Τα έργα ύψους 100 εκατ. ευρώ πρόκειται να ξεκινήσουν από τους Άραβες και Τούρκους επενδυτές προκειμένου να προλάβουν τη νέα θερινή περίοδο. Στόχος των επενδυτών είναι να δημιουργήσουν το πιο πολυτελές θέρετρο της Ελλάδας, αντάξιο της υπεραξίας του ακινήτου αλλά και της ιστορίας του. Με δύο ανακαινισμένα ξενοδοχεία στο Μικρό Καβούρι θα ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες και όλα δείχνουν ότι την φετινή περίοδο όλα θα είναι έτοιμα ώστε να υποδεχτεί ο Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης τους πρώτους πελάτες του.

Οι μελέτες αφορούν τροποποιήσεις όψεων και εργασίες ανακαίνισης, εκσυγχρονισμούς κτιρίων, ανέγερση νέων κτιρίων, εργασίες περιβάλλοντος χώρου, φυτεύσεων και εσωτερικών δικτύων. ’Όσον αφορά το βόρειο τμήμα, και δίπλα στη ζώνη προστασίας του αρχαιολογικού χώρου του Ναού του Απόλλωνος Ζωστήρος, θα παραμείνουν οι σημερινές εγκαταστάσεις λουομένων, ενώ στο κέντρο αναβαθμίζονται τα 23 αυτόνομα bangalows συνολικής έκτασης 3.269 τμ. Ανακαινίζονται πλήρως τα ξενοδοχεία Αρίων, και Ναυσικά και δημιουργούνται έργα υποδομών. Στο νότιο τμήμα, προβλέπεται η κατεδάφιση του εκτός λειτουργίας ξενοδοχείου “Αφροδίτη”, και η δημιουργία 13 υπεροπολυτελών κατοικιών, με μέγιστη δόμηση 15.000 τμ, ύψος έως 7,5 μέτρα, μαζί με κοινωφελή δίκτυα, αυτόνομο οδικό δίκτυο, και πράσινο στο 75% της μη καλυπτόμενης επιφάνειας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες πολλές από τις κατοικίες έχουν ήδη προπωληθεί σε υψηλές τιμές σε πάμπλουτους Αραβες. Εκσυγχρονίζονται επίσης οι υποδομές, τα ηλεκτρομηχανολογικά, τα έργα πυρόσβεσης, και οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου και υγραερίου, κατεδαφίζεται το κτίριο “Εννέα Μούσες”, ενώ ενοποιούνται οι δύο επιμέρους αρχαιολογικοί χώροι (ναός Απόλλωνα Ζωστήρα και πρωτοελλαδικός οικισμός).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15