search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:58
MENU CLOSE

«Καυγάς» Άδωνι με δημοσιογράφο για την υπόθεση Novartis – «Τρίχες…»

05.02.2018 16:25
«Νικολάκη, δεν περνάνε αυτά σε μένα»: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Παππά στην Βουλή - Media

 

Με δημοσιογράφο… λογόφερε διαδικτυακά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι «η υπόθεση τηςNovartis είναι πάρα πολύ σοβαρή για να την χλευάζουμε, να την ειρωνευόμαστε και να επιχειρούμε να την απαξιώσουμε».

Φαίνεται ότι το tweet αυτό ενόχλησε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντας ότι «αγαπητέ επειδή τα φάρμακα μάλλον τα ξέρω καλύτερα σε παρακαλώ μην εκτίθεσαι με τρίχες. Ευπρόσδεκτος στην πίτα μου».

Απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Είναι μια υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη. Και έχω μάθει να σέβομαι τη διάκριση των λειτουργιών, αλλά και τους θεσμούς. Ούτε ξέρω σε ποιους αναφέρεται, αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να θεωρώ ότι είναι σοβαρή υπόθεση, όπως λένε οι φίλοι Αμερικανοί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:58