search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση κατά του Κουέντιν Ταραντίνο: Να γ@@@ για πάντα (Photos)

05.02.2018 17:53
Απίστευτη επίθεση κατά του Κουέντιν Ταραντίνο: Να γ@@@ για πάντα (Photos) - Media

 

Σφοδρές αντιδράσεις στον κόσμο του θεάματος προκάλεσε η συνέντευξη της Ούμα Θέρμαν στους New York Times, στην οποία η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γνωστός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν την παρενόχλησε σεξουαλικά πλειστάκις και ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο ήταν υπεύθυνος για σοβαρό τραυματισμό της στα γυρίσματα της ταινίας «Kill Bill».

H πιο σοβαρή αντίδραση προήλθε από την γνωστή ηθοποιό και κόρη του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη Ντάριο Αρτζέντο, Άζια Αρτζέντο, η οποία εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση κατά του Ταραντίνο μέσω Twitter. Η Άζια Αρτζέντο έγραψε: «Να γ@@@ ο Ταραντίνο για πάντα».

Η ηθοποιός προσέθεσε: «Ο Γουάινστιν και ο Ταραντίνο, τι ζευγάρι! Ένας βιαστής καθ’ έξιν και ένας σχεδόν δολοφόνος. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που έκαναν αυτοί οι σιχαμένοι εγκληματίες στην Ούμα Θέρμαν πριν και μετά το “Kill Bill”. Έβαλαν τη ζωή της, την αξιοπρέπειά της και τη λογική της σε κίνδυνο. Να καείτε στην κόλαση, άρρωστα καθάρματα».

Το σκάνδαλο Γουάινστιν συγκλονίζει το Χόλιγουντ, καθώς όλο και περισσότερες ηθοποιοί καταγγέλουν σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση στο Χόλιγουντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35