search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Το σοκαριστικό ατύχημα της Ούμα Θέρμαν στα γυρίσματα του Kill Bill (Video)

06.02.2018 08:28
Το σοκαριστικό ατύχημα της Ούμα Θέρμαν στα γυρίσματα του Kill Bill (Video) - Media

 

Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε η Ούμα Θέρμαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Kill Bill, το οποίο απεικονίζεται σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατηγορώντας τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για συγκάλυψη.

Στο εν λόγω βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η δημοφιλής ηθοποιός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Από τη σύγκρουση αυτή που σημειώθηκε το 2002, η Θέρμαν τραυματίζεται στο κεφάλι και φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της, ενώ κάποιο μέλος της παραγωγής την πλησιάζει προκειμένου να της προσφέρει βοήθεια.

Το βίντεο αυτό που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τη συνέντευξη όπου η Θέρμαν περιγράφει με λεπτομέρειες την επίθεση που δέχθηκε από τον παραγωγό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο,  συνοδεύεται με ένα κείμενο στο οποίο «αθωώνει» τον σκηνοθέτη της ταινίας Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ήταν αυτός που της έδωσε το βίντεο.

Προσθέτει, δε, ότι ο σκηνοθέτης έκανε αυτή την κίνηση, παρά το γεγονός ότι γνώριζε τις συνέπειες που μπορεί να έχει και ο ίδιος.  «…γι’ αυτό είμαι περήφανη για τον ίδιο και το θάρρος που επέδειξε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλά για αμέλεια σε κακουργηματικό βαθμό, ενώ τονίζει την πεποίθησή της ότι δεν πιστεύει ότι υπήρχε κάποια πρόθεση. Ωστόσο, δριμύ είναι το «κατηγορώ» της για τον Γουάινσταϊν αλλά και για ακόμα δυο πρόσωπα τα οποία κατηγορεί για συγκάλυψη, λέγοντας τα εξής:

«Είπαν ψέματα, παραποίησαν στοιχεία και συνέχισαν να λένε ψέματα για το κακό που προκάλεσαν και το οποίο στη συνέχεια επέλεξαν να συγκαλύψουν. Η προσπάθειά τους ήταν ηθελημένη και είναι ντροπή τους. Ελπίζω να φροντίσουν πιο σοβαρά τους άλλους πελάτες τους αν θέλουν να κάνουν με αξιοπρέπεια τη δουλειά για την οποία πληρώνονται»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:45