search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Ashley Graham: Ποζάρει με μαγιό δίπλα στη μητέρα της! (Photos)

06.02.2018 09:06
Ashley Graham: Ποζάρει με μαγιό δίπλα στη μητέρα της! (Photos) - Media

 

Αποτελεί το διασημότερο plus size μοντέλο στον κόσμο, έχοντας καταφέρει να ανατρέψει όλα τα στερεότυπα της μόδας, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όπως επίσης και τις ατέλειές τους!

Ο λόγος για την Ashley Graham η οποία συμπεριλήφθηκε, μάλιστα, στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Η Βρετανίδα αποφάσισε να δείξει, για ακόμη μια φορά, τις πλούσιες καμπύλες της, ποζάροντας με χάρη στον φακό για τη νέα καμπάνια limited edition συλλογή με beachwear του brand “Swimsuits for All “.

Φορώντας το μαγιό της, η Ashley Graham αυτή τη φορά έχει στο πλευρό την 53χρονη μητέρα της Linda Graham για την οποία δηλώνει περήφανη, τονίζοντας ότι αποτελεί τον άνθρωπο που την έμαθε να αγαπά το σώμα της και να έχει αυτοπεποίθηση.Κάτι που της χρειάστηκε από την παιδική της ηλικία ακόμα, καθώς όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, κατά τα σχολικά της χρόνια αντιμετώπισε bullying από συμμαθητές της για τα κιλά της.

Μάνα και κόρη ποζάρουν, λοιπόν, μαζί για τη νέα καμπάνια και είναι ξεκάθαρο ότι το απολαμβάνουν!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00