search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Ανοίγει τις πύλες του το «Αποκριάτικο Χωριό» στην Άρτα

06.02.2018 11:48
Ανοίγει τις πύλες του το «Αποκριάτικο Χωριό» στην Άρτα   - Media
 
 
Μουσικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και ξεφάντωμα υπόσχεται το «Αποκριάτικο Χωριό», που ανοίγει τις… πύλες του την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Σκουφά της Άρτας. Φέτος, για πρώτη φορά, συνεργάστηκαν αυτοδιοικητικοί φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι για τη διοργάνωση του Χωριού, όπου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προβλέπεται είναι πλούσιο και θα διαρκέσει έως και την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, μετατρέποντας την Άρτα σε μια μεγάλη καρναβαλική παρέα.
 
«Οι εκδηλώσεις της Απόκρεω στην Άρτα αποκτούν πλέον μια άλλη δυναμική, καθώς για πρώτη φορά διοργανώνουμε το Αποκριάτικο Χωριό και προορίζουμε ένα πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Θέλουμε να προσφέρουμε στιγμές ξεγνοιασιάς στους συμπολίτες μας, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Καλούμε όλους τους συνδημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. Ως δήμος, ευχαριστούμε θερμά τους φορείς που συνεργάστηκαν για την οργάνωση του Χωριού» αναφέρει σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς. 
 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες από το ΙΕΚ Άρτας, παιδικές παραστάσεις, αποκριάτικους χορούς, γαϊτανάκια των Πολιτιστικών Συλλόγων, συναυλίες και πάρτι. Ιδιαίτερο χρώμα, θα δώσουν το Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού και το Καρναβάλι Γυναικών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18