search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Εξέλιξη στο θάνατο της Ε. Λαγούδη: Άνοιξαν το Viber και άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ

06.02.2018 12:59
Εξέλιξη στο θάνατο της Ε. Λαγούδη: Άνοιξαν το Viber και άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ  - Media

 

«Μυστήριο» καλύπτει τον νέο κάτοχο του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη και τα κίνητρά του καθώς σχεδόν ένα μήνα μετά το θάνατό της 44χρονης χήρας, η συσκευή χρησιμοποιείται. 

Όπως αποκάλυψε στο Star ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ της

«Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης.Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης.Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της.Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.

Πηγή: star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10