search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Μαστοράκης: «Τοξικό απόβλητο» η χημεία Μακρυπούλια – Μουτσινά

06.02.2018 13:30
Μαστοράκης: «Τοξικό απόβλητο» η χημεία Μακρυπούλια - Μουτσινά - Media

 

Μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική άσκησε ο Νίκος Μαστοράκης στο νέο σόου του ΑΝΤ1 Sunday live, υποστηρίζοντας ότι η χημεία μεταξύ των παρουσιαστών ήταν μηδαμινή, οι ιδέες του ΑΝΤ1 παλαιολιθικές και η παραγωγή της εκπομπής φτωχή.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Νίκος Μαστοράκης αναφέρει τα εξής:

«SUNDAY LIVE: D.O.A.

Bλεπω ναααα μια αφίσα στο μπροστινό μου λεωφορείο, λέει ότι ήρθε στον ΑΝΤ1 το δικό μου show. Να σου εγώ καρφωμένος στην 70άρα μου (τηλεόραση, ντε!) και τσακ μπαμ αρχίζει το Sunday Live, δηλαδή “Ζωντανα την Κυριακη”. Βλέπω το σκηνικό με τα λαμπιονια, λεω “α, οπου να’ναι βγαίνει και ο Μαρίνος με τις Τσαουσες του.” Περνάει η ώρα, βλέπω κάτι άσχετα, δυο παρουσιαστές που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και λένε ανοησίες που τις πιστεύουν οτι είναι εξυπνάδες, κάτι ιδέες που βγήκαν μόλις από την κατάψυξη, κάτι παιχνίδια που βλέπω εδώ και χρόνια να τα παίζει η Ellen, και λεω “μπα, αφού δεν βγήκε ο Μαρίνος, θα βγει η Ρούλα.”

Βγαίνουν πολλά, το αδιάφορο κοινό ποικιλίας (από νηπιαγωγείο μέχρι ΚΑΠΗ) χειροκρότει σαν διαλυμένη παρέλαση, αλλά η Ρούλα δεν βγαίνει είναι κι ένας Θανάσης κατακαημένος εκεί πάνω στον εξώστη και υποκρίνεται τον χαρούμενο, έρχεται και η κυρα Ελισάβετ που τη βάζουν να κάνει Candid Camera, και εν τω μεταξύ η χημεία μεταξύ των παρουσιαστών είναι στο όριο του τοξικού απόβλητου. Βλέπω και τα τετράγωνα με τα δώρα, λέω κάτι μου θυμίζουν, κάτι σε Bingo μου κάνουν, αλλά έχουμε φτάσει στο τέλος, όπου ο ατσούμπαλος, χαμένος στο διάστημα σκηνοθέτης, μου έχει επιφυλάξει χορευτική (;) ομάδα που είναι όλοι Χριστιανοί αφού δεν γνωρίζει η δεξιά τί ποιεί η αριστερά τους. Χορεύουν (;) δολοφονώντας το Grease και μετά συνχορευουν με τους παρουσιαστές για να δείξουν πως, ναι, υπάρχουν και χειρότερα

Τελικά ο φουκαράς ο ΑΝΤ1, δεν έχει ακόμη μάθει (βλεπε Nomads) ότι το τσίπικο δεν φτουραει πια. Και φοβάμαι πως είναι αργά για να το μάθει ο Θοδωρής, αφού τόσα χρόνια δεν έμαθε καν τηλεόραση.

Δικό μου φιλοσοφικό συμπέρασμα: “Zωντανα την Κυριακη,” τιτλος ασορτί, πολλά ζωντανά. Αγγλιστι δε, Sunday Live, δικό μου ιατροδικαστικό συμπέρασμα Sunday Live=Dead on Arrival».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49