search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Ανατροπή σε υπόθεση θανάτου στο Αγρίνιο: Βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο μετά από απόπειρα ληστείας

06.02.2018 14:01
Ανατροπή σε υπόθεση θανάτου στο Αγρίνιο: Βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο μετά από απόπειρα ληστείας - Media

 

Μία σημαντική εξέλιξη, η οποία σημειώθηκε νωρίτερα την Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, αναφορικά με τον θάνατο μιας από τις χαρακτηριστικές φιγούρες της πόλης, της Μιράντας, σύμφωνα με το sinidisi.gr.

Σημειώνεται ότι η Μιράντα Κουτσικάκη, είχε βρεθεί αναίσθητη στην οικία της στην οδό Θεοτοκοπούλου στο Αγρίνιο, στις 5 Νοεμβρίου 2016, κι ενώ νωρίτερα καλούσε σε βοήθεια. Η άτυχη 79χρονη, διαπιστώθηκε πως υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εξέπνευσε το πρωί της επόμενης μέρας.

Τότε λοιπόν η τοπική αστυνομία, είχε προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων, που όπως αποδείχθηκε σήμερα στη δικαιοσύνη, αποπειράθηκαν να την ληστέψουν. Πράξη μέσω της οποίας προκλήθηκε ο θάνατός της. Ο λόγος για τρεις Ρομά: Δύο ανηλίκους, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 7 χρόνια κάθειρξη και έναν ενήλικα, ο οποίος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Πρόκειται σίγουρα για εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.

 

Πηγή: sinidisi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:59